'T Mortelke

'T Mortelke

Nog niet zo lang geleden kwam 't Mortelke bij ons in het vizier.
Een prachtige plek in de bossen van Valkenswaard. Twee hardwerkende & enthousiaste zussen die hier vanuit hun passie 4 jaar geleden een prachtig voedselbos zijn aan gaan leggen én daarbij ook nog mooie ruimtes hebben gecreëerd voor verhuur. Zowel binnen als buiten.

Op deze plek wordt moeder natuur echt omarmt. Alles gaat hier bewust en met intentie. Zodat niet alleen jij maar ook de natuur in de watten wordt gelegd. Precies zoals het hoort.
'T Mortelke heeft ook een fantastisch assortiment. Denk aan: groentepakketten, droogbloemen, gedroogde kruiden, theetjes en ze maken zelfs in het seizoen hun vlierbloesemsiroop zelf (ja die is overheerlijk). Te vinden online op de website van 't Mortelke.

Wij hebben als webshop best wel wat karton wat we binnen krijgen en dat brengen we met liefde daarnaartoe. De voedselboswachter weet daar namelijk wel raad mee. Het wordt gebruikt om de meest optimale bedden te maken voor al het moois en lekkers wat daar groeit. Ik kan me geen mooiere manier bedenken om ons karton te recyclen.

Op de website kan je meer over 't Mortelke lezen! Home - 't Mortelke (hetmortelke.nl)
#hetmortelke #voedselbos #groentepakket #recycle #bewustzijn

Terug naar blog