FESTIVAL

GOOD VIBES FESTIVAL

Een dag vol inspiratie, verbinding, plezier, avontuur en verrassingen. Dat is GOOD VIBES in de notendop. Elk jaar kiezen we een prachtige locatie uit die helemaal matcht bij deze pijlers. Deze dag kun je genieten van verschillende workshops en lezingen, live muziek, vers gemaakt eten, verrassend entertaiment, cadeautjes, toffe ondernemers en daarnaast hele fijne mede festival gasten.

Verbinding

GOOD VIBES 2023 was ook de eerste editie met een avond programma een dag voor het festival. Zang bij het kampvuur, lekkere drankjes en hapjes en een heerlijke sfeer. Deze avond zijn er vele verbindingen gelegd. Wij horen vaak verhalen van mensen die elkaar hebben leren kennen op GOOD VIBES en elkaar nog steeds spreken of zelfs zijn gaan samenwerken. Dat is waar wij blij van worden. Een plek creëren waar dit allemaal samen mag komen. Een plek om te verbinden.

GOOD VIBES 2024

We krijgen elke week berichtjes van mensen die meer willen weten over GOOD VIBES 2024. Heel begrijpelijk! Nieuwe locaties worden bezocht en een datum wordt geprikt. Jullie horen spoedig meer over GOOD VIBES 2024! Wil jij erbij zijn als ondernemer of artiest? Lees hieronder dan even verder! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of houd onze social media in de gaten voor de eerste updates van GOOD VIBES 2024!

Deelenemen

Zou jij alle informatie willen ontvangen om mee te doen aan GOOD VIBES 2024? Super leuk, wij worden heel erg blij van samenwerken! Vul hieronder het contact formulier in om als eerste bericht te krijgen wanneer we hiermee gaan starten! Ook als artiest of vrijwilliger horen wij graag van jou. Een tof podium wacht op jou en ook ons vrijwilligers team is erg gezellig om bij aan te sluiten! (Inclusief vrijwiligers BBQ enige tijd na het festival!)

Updates voor ondernemers, artiesten en vrijwilligers. Laat hier onder achter waar jij meer over wilt weten!