OVER

Suus & Lieke

Wat leuk dat je komt lezen over 4SOULZ. Wij vertellen je met liefde waar wij voor staan, wie wij zijn en waarom we doen wat we doen! Handig om te weten.. De blondine, dat is Suus & de brunette dat is Lieke! Leuk je te ontmoeten! We kennen elkaar nog maar 1.5 jaar en vanaf moment één hadden we een klik. Dezelfde drive & visie kwamen naar boven en we konden uren praten en fantaseren. Het kon niet gek genoeg of wij droomde erover. De vriendschap is vooral ontstaan door het groots durven dromen. Elke keer als we elkaar zagen werden we enthousiaster.. dus de momenten dat we elkaar opzochten begonnen ook een beetje uit de hand te lopen... Daar moeten we iets mee!

Geboren!

Een plek voor al onze grootste dromen.. dat mochten wij creëren samen. Hoe dat eruit zag? We hadden nog geen idee. Sommige dingen mogen even sudderen en andere dingen konden we meteen in gang zetten. We hadden direct vertrouwen in wat we deden. Het voelde zo goed! Toen Suus op een middag bij Lieke aankwam zetten met het idee ons bedrijf 4SOULZ te noemen, was ze het daar direct mee eens. Laten we het doen, klonk het. (Ja zo makkelijk ging dit gesprek, nog steeds krijgen we hier een glimlach van op onze mond.) De eerste periode hebben we vooral retraites georganiseerd. Dat ging enorm goed en makkelijk. Toch bleef er een verlangen liggen. Impact maken & verbinden. Hoe kunnen we dit nog meer doen binnen 4SOULZ?

Volg je hart

Hoe het dus vaak werkt bij Suus en Lieke... we flappen er dingen uit. Dan klinkt het plots heel leuk. Wij worden enthousiast en wij gaan gewoon DOEN! Blij worden we daarvan, gewoon doen. Onderweg leren we wel is zo'n beetje ons motto geworden. (Hebben we geweten hoor... ;-)) Toen we het over meer impact hadden was een festival snel het volgende idee. Om te verbinden, ondernemers en consumenten samen brengen, relaxen & cultuur snuiven, ervaren en genieten! Binnen één dag was de naam van het festival bezegeld. GOOD VIBES FESTIVAL en hadden we een locatie geboekt. Natuurlijk hadden we de ticket verkoop ook direct online gegooit. (Zonder programmering, ondernemers of muzikanten.) Nog niets geregeld maar wij gingen ervoor! De ondernemers stonden in de rij en de tickets vlogen over de toonbank. Wij vonden het ook een leuk idee om een productlijn te ontwikkelen en deze tijdens GOOD VIBES te lanceren. Binnen 2,5 maand hadden we een productlijn en een festival gerealiseerd (Waar maar liefst 700 bezoekers zijn geweest die dag!) We hebben ons hart gevolgd. Waar ons hart blij van wordt gaan we op af en soms gaat dat bij 4SOULZ heel snel. In alles wat wij doen kan je ons hart vinden. Wij stoppen enorm veel passie en liefde in wat wij doen.

4SOULZ

Wij volgen dus ons hart, altijd. Wij weten niet waar we over een jaar staan. Ons hart kan ons alle kanten op sturen en wij blijven dat volgen. Verbinding en creatie vinden wij enorm belangrijk. Dat zal je altijd terug vinden! Wij vinden het leuk als jullie ons ook leren kennen. Dus hier een aantal feitjes op een rij.

  • Suus heeft maar liefst een huishouden van 7 personen. Partner, 2 kinderen en 3 bonuskinderen. Wat een wonderwoman vinden jullie ook niet? (Hond Frits niet te vergeten!)
  • Lieke woont samen met haar vriend en twee hondjes en gaat enorm graag met de camper weg!
  • Suus is wat perfectionistisch en Lieke is een chaoot. Ik kan je vertellen, enorme leuke combinatie! (Vindt vooral Lieke)
  • De vormgeving die je ziet is vooral gemaakt door Suus. Lieke doet meer achter de schermen werk, de website & social media.