Meditatie bankje

Meditatie bankje

- BESTSELLER OF THE WEEK!-

Onze meditatie bank is deze week een zeer gewild item in de webshop! Wanneer jij niet in kleermakers zit wil zitten of gewoonweg je knieën niet wilt belasten is dit bankje een echte uitkomst! Je kan hem makkelijk inklappen en opbergen!

Helemaal hand gemaakt met liefde! (Zie hieronder het verhaal!) 4SOULZ heeft een mooie samenwerking met de @Maackers, al onze hout producten komen daar vandaan.

We hebben het bankje zelfs al eens als mini tafeltje in bed gebruikt zien worden. Daar is hij dus ook gewoon heel handig voor. Je kan er alle kanten mee op!

Dit is wel pré voor je meditatiebenodigdheden & Meditatie accessoires


Voor 15:00 besteld is morgen al in huis!

Hi, ik ben een plank.
Ik mocht niet meedoen met de knappe jongens van de meubelindustrie. IK was volgens anderen niet mooi genoeg, niet netjes genoeg of misschien was het wel iets anders. Het is me nooit verteld. Ik voelde me heel lang onbelangrijk, een nietsnut, een misfit. Ik besloot geduldig af te wachten, want ik had vertrouwen, vertrouwen in mezelf en vertrouwen in de wereld om me heen. Ik stond daar maar, niemand die me echt zag, wat mijn vertrouwen flink op de proef stelden. Tot op die ene dag. Ik weet het nog goed, ik werd vervoerd in een grote wagen en kwam na een lange reis aan in Bladel bij de Maackers. Wat gaat hier gebeuren vroeg ik me af. Ik werd schoon gemaakt, verzorgd en al mijn oneffenheden, bastjes en vlekjes werden met liefde aangekeken. En daar was ik, in volle glorie, met alles wat mij uniek maakt. En nu? nu ben ik een prachtig 4SOULZ product geworden zoals je ziet. En maken al mijn barstjes, oneffenheden en vlekjes mij juist zo mooi. Het was het lange wachten meer dan waard. Ik voel nu dat ik er toe doe, dat ik een bestemming heb, een doel.
Dank je wel dat jij dit ook zag en ik bij jou een mooie plek ga krijgen. Wil jij meer weten van de Maackers? Kijk dan op: https://www.demaackers.nl/

Terug naar blog